Këshilltari politik gjerman, Martin Henze: Shqipëria një shtet policor me uniformat e policisë turke

100
Sigal

Këshilltari politik gjerman në partinë e kancelares Angela Merkel, Martin Henze, në një postim në Twitter shkruan se shqiptarët prej tre vjetësh janë privuar nga të gjitha të drejtat civile, me eleminimin e gjykatave supreme, nga organizata Rama, po ashtu korrupsioni u rrit. Shqipëria është një shtet policor dhe tani ka uniformat e policisë turke.