Këshilltari i Trump: Korrupsioni i klanit të Xhorxh Sorosit dhe politikanëve të lidhur me të do të ndëshkohet

276

Këshilltari i Trump për politikën, Shannon Burns është
shprehur mjaft entuziast që Donald Trump do të jetë Presidenti i ri amerikan.

Shannon Burns duke folur për “News 24”, tha se me fitoren e
Trump marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe SHBA-ve do të forcohen edhe më shumë.

Edhe pse ai tha, se nuk mund të fliste në emër të Trump,
theksoi se në Shqipëri ka shumë të korruptuar që drejtojnë vendin.

“Ne do t’i largojmë të korruptuarit. Me Shqipërinë do të ngushtojmë
marrëdhëniet. Ajo që them unë është, se do t’i japim fund korrupsionit të
Sorosit në Shqipëri”, tha Burns. …