Kërpaçi takim me të rinjtë në Durrës: Më 25 Prill, rinia do të ndërtojë me votë Shqipërinë ku të gjithë do të jetojnë të barabartë

57

Ish-deputetja e LSI-së Floida Kërpaçi është takuar me të rinj në qytetin e Durrësit, nga ku jep edhe një mesazh.

Kërpaçi shkruan se qeverisja e rilindjes e trajton qytetin e Durrësit si një pronë private, çfarë ka sjellë humbjen e besimit te rinia dhe emigrimin si të vetmen alternativë.

Ajo thekson se më 25 prill, rinia e Durrësit dhe Shqipërisë do të ndërtojë me votë Shqipërinë ku të gjithë jetojnë të barabartë.

POSTIMI:

Në 25 prill DURRËSI me rininë do të votojë ndryshimin💪🔥

Rilindja e ka kthyer Durrësin në një vend ku papunësia dhe pamundësitë ekonomike janë shumë të mëdha.

Qeverisja e rilindjes e trajton qytetin si një pronë private, çfarë ka sjellë humbjen e besimit te rinia dhe emigrimin si të vetmen alternativë.

Të gjithë bashkë duhet të largojmë të keqen që ka vrarë shpresën, dhe të çlirojmë vendin nga monopoli i një grushti njerëzish që përfitojnë ndërsa të tjerët vuajnë.

Më 25 Prill, rinia e Durrësit dhe Shqipërisë do të ndërtojë me votë Shqipërinë ku të gjithë jetojnë të barabartë , me dinjitetin që i takon në shtëpinë e tyre!

LSI ka marrë angazhim që kjo situatë padrejtësie të marrë fund dhe LSI E MBAN FJALËN!