Kërpaçi: LSI, partia e të rinjve!

52

Gjatë një takimi që zhvilloi me të rinjtë e forumit rinor të Lëvizjes Socialiste për Integrim, kryetarja e LRI-së Floida Kërpaçi thekson se LSI-ja është partia e të rinjve.

“LSI, partia e të rinjve!

Diskutuam për vështirësitë që kanë në arsim, mësimin me turne dhe mbi të gjitha mungesën  e shpresës për të ndërtuar të ardhmen në Shqipëri!

↪Arsimi cilësor dhe punësimi i mirëpaguar janë misioni ynë për të rikthyer shpresën tek të rinjtë!

25 prill, rinia e Tiranës dhe Shqipërisë do të votojë për  #ShqipërinëERinisë”, shprehet kryetarja e LRI-së, Floida Kërpaçi.