“Kërkoj me urgjencë marrëveshjet e ekstradimit me vendet e Beneluksit”/ Berisha: Dramatike situata me bandën e Elbasanit…

169
Sigal

Berisha: Unë e deklarova dhe në parlament, shkaku i vetëm është se në perceptimet e atij aparati dalin një por disa ministra e deputetë të PS-së, më interesantja dalin komunikime të bandës së Elbasanit me të Beneluksit. Kërkoj sjelljen me urgjencë të marrëveshjeve të eskstradimit në këto vende kundër krimit në Ballkan. Është dramatike situata me bandën e Elbasanit, ju garantoj se Balla është një personazh familjar i bandës, anëtar me të gjitha atributet sipas dëshmive dhe kjo përbën problem serioz për parlamentin dhe shtetin.

Unë do insistoj që marrëveshjet e ekstradimit në këto vende të vijnë në parlament, emrat e deputetëve do t’I sjellin drejtësia e këtyre vendeve.