Kandidatja e LSI-së në Korçë, Marjeta Biba: Varfëria ka prekur çdo familje, është rritur pakënaqësia ndaj Ramës

161
Kandidatja për Deputete e LSI-së të Qarkut Korçë Marjeta Biba ishte në një takim me gratë në fshatin Udënisht të Njësisë Administrative Udënisht ku krahas prezantimit të programit të LSI-së, u diskutua mbi gjendjen aktuale të grave dhe familjeve të zonës.
Varfëria, izolimi i vendit, keqqeverisja kanë prekur çdo familje, duke rritur pakënaqësinë dhe zemërimin ndaj një qeverie arrogante e të papërgjegjshme.
Ndaj në 25 Prill votat do të jenë pro dhe për alternativës opozitare.
Sigal