Kandidati për deputet i LSI në Durrës, Enon Karapici takim me Shoqatën e Detarëve

240
Ditën e sotme kandidati për deputet i LSI në Qarkun e Durrësit, Enon Karapici ka zhvilluar një takim me anëtarë të Shoqatës së Detarëve Durrës për të diskutuar mbi problematikat dhe nevojat e tyre.
“Ata e kanë të nevojshëm një ambient ku të shpalosin materialet e stendat që kanë, pasi ato janë pjesë e rëndësishme e kulturës tonë.”,- shprehet Karapici me anë të një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale.
Postimi i tij i plotë:
Kandidati për deputet i LSI në qarkun e Durrësit, Enon Karapici në takim me anëtarë të Shoqatës së Detarëve Durrës, për të diskutuar mbi problematikat dhe nevojat e tyre.
Karapici: Ata e kanë të nevojshëm një ambient ku të shpalosin materialet e stendat që kanë, pasi ato janë pjesë e rëndësishme e kulturës tonë. Kjo do t’i shërbejë qytetit dhe të rinjve për ta ruajtur këtë traditë mesdhetare.
#DurresiShtepiaJuaj
#ShqipëriaShtëpiaJuaj
#voto6lsi
Sigal