‘Jetë pa ujë dhe demokraci pa votë nuk ka!’ Vasili: Përpjekja qesharake për të treguar të kundërtën, është…

115
Sigal

Nenkryetari i LSI Petrit Vasili, ka reaguar per zhvillimet e fundit politike ne vend.

’ Jeta pa ujë dhe demokraci pa votë nuk ka!

Perpjekja idiote dhe qesharake, qe te bindin dynjane se ekziston demokraci pa vote eshte demostrimi me i trashe i llafazaneve me mëditje dhe te shitur e te blere kushedi se sa here.

Çdo shkencetar, qe do te thoshte se ekziston jeta pa uje me e pakta qe do ti thoshin do te ishte: ” eshte i çmendur”.

 

 

Por keta qe prrallisin kete demokracine pa vote dhe pa shumice nuk e kane fatin e madh qe te quhen as te cmendur, sepse jane thjesht ca sharlatane, qe nxjerrin gjithshka nga goja, boll qe te paguhen mire dhe rregullisht.

Raporti me ta eshte ai qe ndertohet si me çdo mikrob, virus apo bakter, pra distance dhe largesi sa me madhe prej tyre.