Ja reagimi qytetarë pas vendimit të Ramës për të mos paguar qiranë (VIDEO)

94

Kryeministri Edi Rama më herët tha se disa biznese të caktuara nuk do të paguajnë qira.Rama theksoi se 3 kategoritë nuk do i paguajnë qiratë për prillin dhe majin dhe pas dy muajve në mënyrë proporcionale do të fillojnë të paguajnë detyrimet. Kjo ka ngjallur shumë polemika e pakënaqësi nga qytetarë.