Ismeralda Seidolli: DAR Korçë 28 milionë lekë për dy ditë trajnim, ndërkohë që për çdo shkollë paguhet një mësues informatike

142

Ismeralda Seidolli Koordinatore e studentëve LSI Korçë ka evidentuar problemet e mësimit online nga të cilat preken gjimnazistët. Ajo shprehet se Rilindja është indiferente ndaj këtyre problemeve.

“Skandalet e Rilindjes nuk kanë të mbaruar.Gjimnazistët në mungesë të kushteve për zhvillimin e mësimit online, Rilindja indiferente.Më 25 Prill LSI punon për një arsim cilësor dhe vënde pune të mirëpaguara për të rinjtë Korçar “, shprehet ajo.

Shtypni linkun për të parë videon

https://www.facebook.com/watch/?v=2784063011829365