Ish-kryeministri Berisha zbulon farsën e kryeministrit: Studentja ekselente është… nuse drejtori

343

Ish-kryeministri Berisha ka zbuluar farsën e kryeministrit Rama, për të ashtuquajturën “studente e ekselencës”, e cila u punësua në shtet. Ish-kryeministri Berisha thotë, se studentja e ekselencës ka qenë 6 vite e punësuar në kryeministri. Ish-kryeministri Berisha: Kjo është ekselentja që punësoi Edvin Kristaq Mashtrimi! sb. Përshëndetje doktor. Edi Rama është mjeshtër teatri. E nxjerr Drijona Melevin si studente ekselente që fitoi punën me konkurs pa mik. Kjo është nusja e Devis Hasalamit, djali i Met Hasalamit. Drejtori i Minierave në ministrinë e Energjetikës. Sekseri miliarder i HEC-eve dhe minierave. Kjo goca ka qenë e punësuar në kryeministri para se të mbaronte shkollën. Turp, fusin të afërmit e krye/hajdutëve dhe pensionistët e thonë meritokraci.