Ironizon Sejko: Unë mendoja se ‘donacion’ ishte kur ti falin, por qenka dhe kur ti japin borxhë

417
Sigal

Lidhur me donacionin që shtetet e huaja kanë bërë për Shqipërine, ka reaguar dhe organizatori Genc Sejko.

“Unë mendoja se ‘donacion’ ishte kur ti falin.Por qenka dhe kur ti japin borxhë”, shkruan Sejko në postim.