Ilir Meta: Neni per shpifjen, ka një keqkuptim midis qëllimit dhe formulimit

403
Kryetari I Parlamentit Ilir Meta e quan keqkuptim intepretimin në media të nenit për dënimin me burg të shpifjes.
“Jam në dijeni të këtij debati, besojs e ka një keqkuptim të kësaj iniciative dhe të mënyrës si ka funksionuar formulimi, besoj se kykeqkuptim do të zgjidhet do të ketë një reflektim.
Besoj që LSI mbështet cdo iniciativë për dekriminalizim. Kam përshtypjen se është keqkuptuar qëllimi me formulimin. Do ketë reflektim besoj”, ka thënë aleati kryesor i Ramës për gazetarët pas takimit të zhvilluar me Avokatin e Popullit
Sigal