Ilir Meta kaloi natën në çadrën për banorët, me banorët, në Durrës

311

Ilir Meta ka qëndruar gjithë natën me banorët në Durrës. Pasi vizitoi Durrësin dhe zhvilloi një takim me shtabin e Emergjencave, presidenti Ilir Meta ka vendosur që të qëndrojë aty.

Burime thanë se presidenti Meta e ka kaluar natën në një çadër të ngritur në Durrës. Ai ka qëndruar gjatë gjithë kohës pranë banorëve që ishin në panik dhe në ankth.