I emëruari i Ramës kërcënon me shkarkime të zgjedhurit e popullit

221

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka paralajmëruar shkarkimin nga detyra të kryebashkiakut të Vaut të Dejës, Zef Hila. “Me propozim të ministrit të Brendshëm do të shkakrohet nga detyra kreu i bashkisë së Vaut të Dejës për shkelje të rënda të ligjit. Do të shkakrohen të gjithë kryetarët e bashkive që veprojnë kundër ligjit“, u shpreh Lleshaj.

Kjo masë nga Sandër Lleshaj është marrë pas ngjarjes në KZAZ-së në Bushat, një natë më parë.

Duket se të gjendur para protestës masive popullore kjo qeveri dhe minstri i Brendshëm po provojnë represionin që të imponojnë votime moniste dhe një rezultat që tashme duhet pa kundërshtarë dhe pa alternative si në kohen e diktaturës.