Humoristi Julian Deda: Ju që u merakosët nga qëndrimet e Metës, pse nuk u tronditët kur Rama shante Trump

622

Nga Julian Deda

U merakoset ju të dashur rilindas se Ilir Meta nuk kompleksohet dhe ja thotë disa gjëra troç europianeve dhe amerikanëve? Jo mo jo…!

Po kur Ed Rama thoshte “mos e dhëntë Zoti të fitoje Tramp” apo “fitorja e Tramp do dëmtonte marrdhëniet mes Shqipërisë dhe USA”, pse nuk u tronditët ju?

Me gjithë respektin që kemi për të gjithë partnerët tanë strategjike, e mira është që ca gjëra t’i zgjidhim edhe vete. Se lam nam..!