Grisejda Myslimi, kandidatja e LSI që fitoi zemrat e vlonjatëve dhe po thyen Rilindjen në Vlorë

152

LSI-ja do jetë supriza e këtyre zgjedhjeve të rëndësishme, bile zgjedhje epokale. E drejtuar nga Monika Kryemadhi , LSI, do jetë zëri i rinisë dhe shqiptarëve të cilët duan ndryshim me 25 prill