Grisejda Myslimi: Gratë dhe vajzat do votojnë LSI dhe gruan e jashtëzakonshme, Monika Kryemadhi

53
Sigal

Kandidatja e LSI në Vlorë, Grisjda Myslimaj, në takimin madhështor të zhvilluar sot në qytetin bregdetar, se ajo do të jetë zëri i të rinjve në Parlament.

Myslimaj u shpreh se LSI është forca që u jep hapësirë dhe mbështetje të rinjve dhe listat e kandidatëve të Vlorës  e dëshmon këtë.

“Nënat dhe motrat vlonjate sot do të votojnë për LSI, sepse ajo ka në krye të saj një nënë dhe grua të jashtëzakonshme si Monika Kryemadhi. Mos votoni ata që shpopulluan Vlorë, votoni LSI, të ardhmen dhe shpresën”,- tha ndër të tjera Myslimi.