Grisejda Myslimi: Fitorja e LSI ndihet në çdo shtëpi, Vlora mezi po e pret ndryshimin

179
Grisejda Myslimi, kandidatja e LSI shprehet se fitorja ndihet në çdo shtëpi dhe Vlora mezi po e pret ndryshimin dhe më 25 prill do ta realizojë atë.
“Energjia dhe forca e të rinjve patriotë është uragani, që do të shkulë nga Vlora jonë, njëherë e përgjithmonë, “Rilindjen”, “Tërmetin” e koncensioneve, mafiozët e “Astirit” dhe të gjithë çimkat e tyre”, shkruan në një postim në rrjetet sociale kandidatja Myslymi.
Më tej Myslymi shprehet se LSI do ti japë shkëlqimin e merituar Vlorës së të rinjve, të familjeve të thjeshta dhe të njerëzve punëtorë, të cilëve nesër në qeverisje do t’u shërbejmë me përulësi dhe do t’ju garantojmë punësim të mirëpaguar, taksa të ulëta dhe shanse të barabarta për një jetë më të mirë për të gjithë.
Postimi i plotë: 
Fitorja ndihet në çdo shtëpi. Vlora mezi po e pret ndryshimin dhe më 25 prill do ta realizojë atë duke votuar LSI numrin 6.
Energjia dhe forca e të rinjve patriotë është uragani, që do të shkulë nga Vlora jonë, njëherë e përgjithmonë, “Rilindjen”, “Tërmetin” e koncensioneve, mafiozët e “Astirit” dhe të gjithë çimkat e tyre.
Ne do t’i japim shkëlqimin e merituar Vlorës së të rinjve, të familjeve të thjeshta dhe të njerëzve punëtorë, të cilëve nesër në qeverisje do t’u shërbejmë me përulësi dhe do t’ju garantojmë punësim të mirëpaguar, taksa të ulëta dhe shanse të barabarta për një jetë më të mirë për të gjithë.
LSI është partia e rinisë dhe e familjeve të thjeshta.
LSI🌹 FITON 3 MANDATE TË SIGURTA NË VLORË!
VOTONI PËR VAJZËN E VLORËS!🌹 VOTONI LSI!🌹 VOTONI NUMRIN 6!🌹
      
Sigal