Gjosha: Qytetarët kanë shansin që me votën e tyre për LSI t’i japin fund propagandës dhe të ndryshojnë realitetin e familjeve

385
Kryesuesja e listës së kandidatëve të LSI për Tiranën ka qenë në Laprakë për të biseduar me banorët për problemet në këtë zonë.”Lapraka sot ka nevojë për një shans më shumë, për t’i zgjidhur njëherë e mirë problemet në infrastrukturë,parqet e lodrave të munguara mes pallateve”, është shprehur Gjosha duke shtuar se qytetarët kanë shansin që me votën e tyre për LSI t’i japin fund propagandës dhe të ndryshojnë realitetin e familjeve të tyre.

Realiteti i Tiranes shkon pertej qendres apo unazes. Lapraka sot ka nevoje per nje shans me shume per t’i zgjidhur njehere e mire problemet ne infrastrukture,parqet e lodrave te munguara mes pallateve! Shqiperia sot meriton nje drejtim te ri,pertej fasadave! Qytetaret kane shansin ne 25 qershor si asnjehere me pare,me voten e tyre per LSI t’i japin fund propagandes dhe te ndryshojne realitetin e familjeve te tyre!
Sigal