Gjosha: Forca e çdo qytetari do të ndëshkojë…

128
Sigal

Nga Klajda Gjosha

Në Shqipëri është e cuditshme sa e lehtë është të ndryshosh Kushtetutën natën ose me Parlament ilegjitim!

Sido që të jetë, dita e ndryshimit po vjen! Mos harroni që është vetëm forca e votës së cdo qytetari ajo që ndëshkon dhe sjell ndryshimin.

Përdoreni fuqinë tuaj për t’i dhënë fund një epoke të errët në Shqipëri! #mejusjellimndryshimin 🙌