GJIROKASTËR/ Numërohen 218 nga 235 kuti. PS në avantazh me 54.0% të votave

304
Nga hapja e 218 kutive në qarkun e Gjirokastrës, PS rezulton të jetë në avantazh, e ndjekur nga PD dhe LSI. Gjithsej në këtë qark pritet të numërohen 235 kuti votimi.
Në bazë të këtij numërimi PS udhëheq me 15663 vota ose 3 mandate; PD me 6587 Vota ose 1 mandate; LSI me 6137 vota ose 1 mandate.
Sigal