Gerti Bogdani: Përgjysmohet numri i urbanëve në Tiranë, por çmimi i biletës i lartë…

86
Pergjysmohet numri i urbaneve ne Tirane!
Kjo vjen ne nje kohe kur kushtet mbeten skandaloze, por cmimi i biletes i larte…
Ne nje kohe kur pavaresisht pandemi apo jo, urbanet jane te tejmbushur, e njerezit ngjishen njeri pas tjetrit…
Kjo do te thote me shume radhe per te marre autobuzin, me te tejmbushur, me shume abuzim, ngacmime apo vjedhje brenda ne autobuz, kushte me te renduara per qytetaret!!!
Bashkia e Tiranes deri tani ka deshtuar me transportin publik ne Tirane, e ky lajm i sotem e thellon akoma me shume kete deshtim!
Eshte detyra e Bashkise qe te marre masat qe konsumatori/qytetaret te mbrohen, te garantoje sherbimin dhe te siguroje kushtet minimale per ta!!!
Sigal