Genci Mlloja: Gjykata e Lartë nuk funksionon, 35 mijë çështje vetëm unë në detyrë

103

Nga Genc Mlloja

Për Guinness… ‘Edhe i vetëm trim në luftë’!

”Në Gjykatën e Lartë unë jam i vetmi në detyrë, dhe në sistemin tonë 35 mijë çështje janë me relator Ardian Dvoranin. Këshilltarët që janë në detyrë përgatisin dosjet në mënyrë që gjyqtarët që emërohen t’i përballojnë. Meqenëse Gjykata e Lartë nuk funksionon, në rastin tim është kategorike”.

Kështu e citon  të ketë thëne sot kreu i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardian Dvorani

“Z.Çili nuk e di kur mund ta kem takuar para disa muajsh më parë,” tha Dvorani.

Rrjetë me çështje..35,000. Ky është një aspekt i reformës në drejtësi në Shqipëri.