Genc Pollo: Shkatërrimi i Teatrit Kombëtar është akti banditesk i Edi Ramës

86

Nga: Genc Pollo

Shkatërrimi i Teatrit Kombëtar është akti banditesk i Edi Ramës, i gjithi i Edi Ramēs dhe vetëm i Edi Ramës. Po keshtu turpi e mallkimi.
Ata që mbrojtën Teatrin deri sot, aktivistë shoqërorë e poltikanë opozitarë bënë me nder e dinjitet detyrën qytetare. Për këtë meritojnë konsideratë e respekt.
Kështu do të ndahen gjerat sot e nesër!