Gazetari Dylgjeri memo për ministrin e koronavirusit: Jepi dhe tamponët me PPP

247

Gazetari Ylli Dylgjeri i ka dërguar një memo ministrit përgjegjës për koronavirusin, Arben Ahmetaj. Duke vënë në dukje entuziazmin e Ahmetaj për çdo koncesion PPP, Dylgjeri i kërkon që edhe tamponët tër analizat e COVID 19 të jepen me PPP.

Postimi i Ylli Dylgjerit në Facebook:

MEMO
Drejtuar: zotit Arben Ahmetaj
Kryespecialist i Koronavirusit shqiptar

Po nuk u dha edhe Tamponi me PPP-i,
Ne do rrimë gjatë mbyllur në shtëpi,
Jepi drejtim siç e di Ti,
Mbushe dhe një herë, por mos e dhi!
Eshtë goli i fundit me ktë Qeveri!
Memo me vargje ske lexuar kurrë Ti!