Gara për kreun e PD/ Zbardhet axhenda e kandidatëve për ditën e sotme

51
Sigal

Zbardhet axhenda e kandidatëve për kreun e PD-së, për ditën e sotme.

Ibsen Elezi do të zhvillojë dy takime, ndërsa Sali Berishë një.

Sipas PD-së, në ora 17.00, Ibsen Elezi do takohet me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Pogradec. Ndërsa në ora 20:00 do të zhvillojë një takim në Korçë.

Ndërkohë, ish-kryeministri Sali Berisha do të takohet me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Korçë, në 18.30.