FOTOLAJM/ Ministri Panariti inspekton pemtoret e Dvoranit

306
Ministri Panariti inspekton pemtoret e Dvoranit, teksa udhëtonte për një tjetër zonë, ku nuk kishte as media, as fermerë dhe në mënyrë krejt të pavarur, verifikikoi situatën aty. Është e njëjta pemtore, ku ministri Panariti vizitoi para një muaji, pas ngricave që dëmtuan pemtarinë.
Sigal