Fotolajm/ LSI dhe Erisa Xhixho po punojnë fuqishëm

438
Fier – Erisa Xhixho dhe LSI në Fier po punojnë fuqishëm, kjo duket nga takimet e shumta sa në një skaj të Fierit në tjetrin, sa me një grup të rinjsh me grup tjetër femrash. Një punë e tillë ta shpërblen mundin.
Sigal