FOTO/ ‘Shpërthen’ një tjetër protestë, bllokohet aksi Kombëtar Bilisht-Korçë

331

E gjithë Shqipëria është përfshirë nga protestat e studentëve, ku kulminantja ka qenë në Tiranë përballë ministrisë së Arsimit.

Protestës së studentëve u janë bashkuar edhe qytetarët.

Një tjetër protestë po zhvillohet në qytetin e Devollit, ku qytetarët janë solidarizuar me studentët por gjithashtu kanë bërë thirrje për:

Ulejen e taksave, uljen e çmimit të dritave, uljen e ujit dhe karburantit. Ata kanë kërkuar mirëqenie dhe punësim.

Fermerët kanë hedhur në rrugë mollët e prishura.

ImageImage