FOTO/ Një kafe mes miqësh, menjiherë sapo studentët votuan në masën 67% për bojkot deri në plotësimin e kërkesave…

417
Sigal

Një kafe mes miqësh, menjiherë sapo studentët votuan në masën 67% për bojkot deri në plotesimin e kërkesave. Studentët që nga data 7 janar vazhdojnë të protestojnë, duke bojkotuar mësimin.

E për zgjidhjen e kësaj situate, Edi Rama ja ka ngarkuar Taulant Ballës.

Ky i fundit është filmuar në një takim me Dhori Kulen, dekanin e Fakulteti Ekonomik dhe Artan Hoxhën, dekanin e Juridikut.

Për më shumë, shikoni foton më poshtë: