Floida Kërpaçi: Të subvencionohet konsumi i produkteve shqiptare, dhe kostot e rënduara të trajtimit të covid në shtëpi!

153
Të pasura në vlera ushqyese shegët e vendit janë idealet për imunitetin këto ditë të përballjes me Covidin. Në vend të gjobave nga rilindja, shqiptarët duan mundësi financiare për ushqyerjen e duhur dhe përballimin e kostove të barnave. Të subvencionohet konsumi i produkteve shqiptare, dhe kostot e rënduara të trajtimit të covid në shtëpi!

Sigal