Floida Kërpaçi: Nuk ka ndalim drejt rrugës së fitores, për më shumë punësim dhe mundësi për brezin e ri!

32
Nëpërmjet një video-mesazhi të shpërndarë në rrjetet sociale, Kryetarja e LRI-së, Floida Kërpaçi thotë se në Tiranë njerëzit i hapin dyert LSI dhe përqafojnë me zemër ndryshimin.
“Nuk ka ndalim drejt rrugës së fitores, për më shumë punësim dhe mundësi për brezin e ri.”, – shprehet Kërpaçi në postimin e saj.
Postimi i saj i plotë:
Në Tiranë, njerëzit i hapin dyert LSI dhe përqafojnë me zemër ndryshimin. Nuk ka ndalim drejt rrugës së fitores, për më shumë punësim dhe mundësi për brezin e ri.
#25PRILL
Sigal

#ShqipëriaShtëpiaJuaj