Fleta finale e votimit që do keni në duar më 25 prill (FOTOLAJM)

63
Sigal

Pa shumë diskutimeve dhe padive, kjo është fleta e votimit që do keni në duar më 25 prill, ku ndryshon logoja e Bindjes Demokratike, dhe tani s’ka asnjë ngjashmëri me atë të PD-së.