Fleckenstein uron shqiptarët: Rekomandim i pakushtëzuar, Shqipëria e meriton

461
Ndonëse nuk është bërë ende publike, Kunt Fleckenstein ka uruar Shqipërinë për çeljen e negociatave. Përmes një statusi në Twiter ai ka uruar shqiptarët për rekomandimin pozitiv. “Përgëzime! Jam shumë i lumtur. Një hap i madh përpara për Shqipërinë. Rekomandim pa kushte nga Komisioni i BE për hapjen e negociatave. Shqipëria e meriton. Dhe tani presim Këshillin ta pranojë”, tha ai.
Sigal