Festë për listat e hapura? Deputetët e opozitës ia shtrojnë me mish e birra në majë të malit (FOTOT)

91

Deputetët e opozitës parlamentare kanë festuar me mish dhe birra këtë fundjavë. Ylli Shehu, Myslim Murrizi, Korab Lita dhe Halit Valteri kanë ngjitur majen e një mali dhe bashkë me disa persona të tjetër kanë soditur natyrën e mrekullueshme, edhe pse pa respektuar masat anti-COVID. Në fotot e publikuara nga Ylli Shehu, deputetët shihen shumë afër njëri-tjetrit, teksa drekojnë në majë të malit. Edhe pse nuk jepen detaje rreth festës së tyre, siç duket opozitarët po festojnë “gjysmë fitoren” e tyre për listat e hapura. Kujtojmë se Edi Rama ka dalë hapur pro listave të hapura, por kjo është kundërshtuar në mënyrë të prerë nga SHBA. Ambasada ka kërkuar miratimin e reformës zgjedhore sipas marrëveshjes së arritur në Këshillin Politik.

Festë për listat e hapura? Deputetët e opozitës ia Festë për listat e hapura? Deputetët e opozitës ia Festë për listat e hapura? Deputetët e opozitës iaFestë për listat e hapura? Deputetët e opozitës ia  Festë për listat e hapura? Deputetët e opozitës ia Festë për listat e hapura? Deputetët e opozitës iaFestë për listat e hapura? Deputetët e opozitës ia