Fax News: “Aktualitet” me Bejdo Malo

59

Drejtori i Gazetës “Telegraf” Engjëll Musai dhe ish ministri i Brendshëm Flamur Noka të ftuar në emisionin “Aktualitet” nga Bejdo Malo kanë folur për strukturat e larta të Policisë së Shtetit.