Faslli Zholi: Dy ish-kryetarët e PS-së i bashkohen LSI-së

121
Sigal

Kryetari i LSI-së Maliq, Faslli Zholi, thotë se dy ish-kryetarët e PS-së në Sheqeras të Maliqit tashmë i bashkohen LSI-së. ”Shumë socialistë janë zhgënjyer nga qeverisja e Edi Ramës, dhe kanë vendosur të mos ndërojnë krah të shkojnë nëpartinë Demokratike por të shkojnë tek LSI-ja, pasi LSI është vet socialiste”.

Nga ana tjetër, Zholi shprehet se socialitët e vërtetë janë shumë të zhgënjyer nga keqqeverisja e Edi Ramës.