Erisa Xhixho: Të ndëshkojmë me votë modelin më të keq qeverisës që kanë njohur shqiptarët.

125
Me gratë e njesisë nr.1 kalova një pasdite ku ndanë me mua shqetësimet e tyre.
Pasiguria për të nesërmen është plaga më e madhe për to, janë të shqetësuara për punësimin e tyre , për arsimimin e fëmijëve dhe pamundësinë e pasjes së një vendi pune nesër.
Po frika më e madhe mbetet emigrimi i të rinjve .
Na duhet të ribejmë shtetin ,zhvillojmë ekonominë duke e çliruar nga oligarkët, mbështesim me buxhet arsimin dhe lidhjen e tij me tregun e punës . E mbi të gjitha të ndalojmë shpopullimin që po i bëhet vendit e të rikthejmë të rinjtë në vendlindje.🇦🇱
Ka vetëm një zgjidhje ta bëjmë serish Shqipërinë shtëpinë tonë më 25 Prill dhe të ndëshkojmë me votë modelin më të keq qeverisës që kanë njohur shqiptarët.
Sigal