Eriol Braimllari: Institucionet e drejtësisë së reformuar duhet të ngrihen në nivelin e integritetit të synuar në ligjet e miratuara në 201

178
Sigal

Nga Eriol Braimllari

SPAKështë në provë. Institucionet e drejtësisë së reformuar duhet të ngrihen në nivelin e integritetit të synuar në ligjet e miratuara në 2016. Asnjë interes personal nuk duhet të mbajë peng vendosjen në vend të drejtësisë kundër Rilindjes që mundin, djersën dhe pasurinë e popullit po ja fal klientëve të saj. Çdo qindarkë që shpërdorohet sot dobëson, varfëron dhe shpopullon Shqipërinë, ndaj edhe përgjegjësia është personale për këdo.