Endrit Braimllari nxjerr foton e veçantë: Nënat Korçare meritojnë që djemte dhe nipërit të kthehen në këtë vend të bekuar

79
Sigal

Drejtuesi i LSI në qarkun e Korçës, Endrit Braimllari, ka nxjerrë foton e e veçantë nga takimet e tij në këtë qark.

Krahas fotos, në një status në Facebook, Braimllari shkruan: 

Nënat Korçare meritojnë që djemte dhe nipërit të kthehen në këtë vend të bekuar🙏
📌LSI do të krijojë mundësi punësimi në vënd, si dhe një klimë pozitive për biznesin.
📌Shanse dhe mundësi të barabarta për të gjithë qytetarët.

Nënat Korçare meritojnë që djemte dhe nipërit të kthehen në këtë vend të bekuar🙏
📌LSI do të krijojë mundësi punësimi në…

Posted by Endrit Braimllari on Tuesday, April 6, 2021