Endrit Braimllari: LSI ka qenë dhe do të jetë shumë korrekt me aleatët

88
LSI ka qenë dhe do të jetë shumë korrekt me aleatët. Vota opozitare u tradhëtua.

Lulzim Basha është në një marrëdhënie personale me Edi Ramën kjo e faktuar tani pas 25 prillit.

Largimi i Bashës nga aleatët tregon qartë që është në marrëdhënie me Edi Ramën marrëdhënie e cila ka nisur përpara 25 prillit dhe u konkretizua më 25 prill.
Sigal