Endrit Braimllari: Është koha e çlirimit të Shqipërisë nga oligarkia, pabesia dhe papërgjegjshmëria

374
Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, njëkohësisht kandidat për deputet për qarkun e Tiranës, Endrit Braimllari ka zhvilluar takime në çdo shtëpi për të takuar çdo banor.

Në një postim në rrjetin social Facebook, Braimllari ka theksuar se është koha e çlirimit të Shqipërisë nga oligarkia, pabesia dhe papërgjegjshmëria.
Sigal