EMRAT/ Pas shkarkimeve masive në burgje, ja cilët janë drejtorët e rinj

470
Të tjera emërime janë bërë në sistemin e burgjeve në Shqipëri, pas shkarkimeve që ka bërë ministri i Drejtësisë, Gazmend Bardhi. Ky i fundit ka vendosur sot që të emërojë zv/drejtorin e ri të Burgjeve dhe disa drejtues të tjerë.
Emërimet
Zv/drejtor i Burgjeve – Dedë Gurti
Drejtor i burgut 313 – Erjon Semani
Drejtor i burgut Tropojë – Flutura Vatoci
Sigal