Elona Caslli: “Babë”, fjalimin tënd e hedh në erë me 1 pyetje

107
Sigal

Elona Caslli: Babë, këtë hartimin tënd e hedh në erë veçse një pyetje

Pse duhet të ketë mbingarkesë në morg?!  Nuk ka familje shqiptare që lë familjarin në morg pasi lajmërohet për vdekjen e tij, sikundër nuk ka familjarë që duan të kryhet autopsia.  Atëherë, lind pyetja:  Pse duhet të ketë aq shumë të vdekur në morg?! A lajmërohen menjëherë familjarët fill  pas vdekjes së pacientit?! Këtë na sqaro, Babë dhe urdhëresat e moralit braktisi, se janë flluska sapuni të panevojshme.  Post Scriptum-  Hartimi nuk është argument.