Eksperti gjerman drejtuar Soreca-s: E keni informuar publikun e BE-së për qeverinë e korruptuar

248

Këshilltari ekonomik pranë CDU-së Martin Henze, ka replikuar në twitter duke i drejtuar Amabasadorit të BE-së, Luigi Soreca disa pyetje në lidhje demokracinë jo funksionale dhe qeverinë e korruptuar.

“Ambasador, ju nuk e keni informuar akoma publikun e BE-së se sundimi i ligjit dhe demokracia në Shqipëri kanë qenë jofunksionale për 2 vjet, se qeveria është e korruptuar. Si mund të sigurohet kjo qeveri me para të taksave të BE-së?Po në lidhje me asnjanësinë e saj ndaj organizatës Rama?”- shkruan në një reagim në Twitter Henze.