Dritan Kaba: Shyqyr që bëri Batoni letren, se…

438
Sigal

Publicisti Dritan Kaba ka reaguar për mosdekretimin e Gent Cakaj nga kreu i shtetit, Ilir Meta, dhe “kërcenimin” e Batonit Kundrjet Metës. Reagimi i Publicitit vjen përmes një shkrimi në  profilin e tij në facebook ku iu referohet reagmeve të shumta që erdhen pas letres se Batonit :

Shyqyr qe beri Batoni letren, se e çimentoi tek çdo shqiptar ne te dy anet e kufirit, drejtesine dhe domosdoshmerine e veprimit te Presidentit Meta!