Dritan Kaba: Artan Lame po thellon mashtrimin

85
Sigal

Artan Lame paska nxjerrë një sqarim dhe thotë që biseda është bërë në 2017. Gënjen trashë edhe vazhdon të mashtrojë pa turp, se hajduti nuk ka turp.

Rilindasit nuk kanë turp.

Artan Lame nuk e përmend fjalinë e fundit kur me zërin e tij del qartë, kur thotë kandidati i kërkon që do të legalizojë shtëpinë!

O Lame ziu, o mashtrues ordiner ku kishte kandidat në 2017 o mashtrues i paskrupullt.

Ku ka pasur Kadastër në 2017.

Popull mos u gënjeni nga këto mashtrues ordinere, por ndëshkojini me votë në 25 prill.