Dr. Vili Minarolli: A mund të quhemi vend sovran pas urdhërit që i dha opozitës ambasadorja amerikane?

506
Sigal

/Gazeta TELEGRAF 

A mund të quhemi vend sovran pas urdhërit që i dha opozitës ambasadorja amerikane në Opinion? Me sa dihet procesi zgjedhor nuk ka përfunduar dhe çdo ditë po dalin fakte për masakër zgjedhore.

Vendimi për Berishën pas deklarimeve të zotit Blinken në 2009, të ish ambasadorit Arvizu në 2011 dhe të ish ambasadorit Lu në 2015 e kundërshtojnë njoftimin e zotit Blinken në 19 maj 2021.

Kërcënimi i ambasadores dhe shpallja “non-grata” e Berishës është për PD dhe lidershipin e saj që të mbyllin gojën për vjedhjen e zgjedhjeve dhe të shkojnë si delet në parlament.PD nuk është lidershipi, PD është shpresa e shqiptarëve.