Donald Lu: Të votosh do të thotë të jesh pjesë e së ardhmes së kombit tënd.

410
“Më kujtohet hera e parë që votova, në 1984 në Kaliforni. Ishte e jashtëzakonshme të isha pjesë e diçkaje shumë më të madhe se unë dhe të ushtroja detyrën time si qytetar. Të votosh do të thotë të jesh pjesë e së ardhmes së kombit tënd. Unë shpresoj se të gjithë ju do të shkoni për të votuar të dielën.”
– Donald Lu, Ambasador i Shteteve të Bashkuara
“I remember the first time I voted in 1984 in California. I loved being part of something bigger than myself and doing my duty as a citizen. Voting is about being part of your nation’s future. I hope you will all go out and vote on Sunday.” 
– Donald Lu, U.S. Ambassador
Sigal